kocurek Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 jako zagorzały fan (VII,VIII,IX na psx) czekaw jestem jak wygląda nowa część , czy warto kupować i czy jest tylko na sieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 jako zagorzały fan (VII,VIII,IX na psx) czekaw jestem jak wygląda nowa część , czy warto kupować i czy jest tylko na sieć Jako zagorzaly fan powinienes takie rzeczy wiedziec, ale ok. Wyglad : http://www.gamespot.com/pc/rpg/finalfantas...creenindex.html Jezeli naprawde jestes fanem serii to napewno warto. Tak jest to typowy MMORPG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 hehe nie wymieniles 10 i 12 czesci zyzbys nie gral?? bo 10 to jest gra ktora zasluguje na wieczne oklaski:D czekam na 12 FF rzadzi:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 jako zagorzały fan (VII,VIII,IX na psx) czekaw jestem jak wygląda nowa część , czy warto kupować i czy jest tylko na sieć Jako zagorzaly fan powinienes takie rzeczy wiedziec, ale ok. Wyglad : http://www.gamespot.com/pc/rpg/finalfantas...creenindex.html Jezeli naprawde jestes fanem serii to napewno warto. Tak jest to typowy MMORPG. to była autoironia,bo tak jak napisałem grałem tylko w wersjena konsole w X też nie grałem,bo niestety w domu modem mam sentyment do tej serii i chętnie bym pograł w single na PC.słyszałem że ma być kontynuacja VII Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 tzn bardziej to ma byc film final gantasy advent children nakrecili tak ze sam juz nie wiedzialem co i jak....ale raczej ma byc film (obym sie mylil i zrobili gre):D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysiek Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Final Fantasy 7: Advent Children - film animowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=now...,15393,12695249 FFVII Dirge of Cyrberus,ale chyba tylko na PS2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 WoW o tym nie wiedzialem, ale to bardzo pozytywnie...ale skoro ma wyjsc w przyszlym roku to kiedy...bo w kwietniu jest premiera ff 12?? prawda:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tom4!3k Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Heh ale jak mi wiadomo to FF X jest tylko na PS2 ? A FF XI to xbox 360 coś było :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 FFXI juz jest od dawna na PS2 i PC. Typowe MMORPG, co ciekawe w wersji PS2 sprzedawane z HDD,ktory jest niezbedny do gry. Szkoda tylko, ze nie u nas - Sony kompletnie zlalo pod tym wzgledem Europe (a i USA chyba tez). Jak ktos chce sie w to pobawic, jest wersja PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...