\\ MarcO // Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Mam zamiar nabyć ponizszy sprzet: procesor Athlon XP 2600+Barton (odblokowany mnoznik) seria AQXDA płyta Abit NF7-S rev2.0 pamieci Geil dual 2x256 ddr400 CL2.5 GE5123200BDC Czy na takiej konfiguracji uda mi sie osiagnąć 11x200,czy moze Geile zawiodą? co do chlodzenia to bedzie Pentagram Freezone QC-80 Cu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Ja mam co prawda inne Geile :D ale jadą nawet na 227 bez problemu. Dalej jeszcze nie probowałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Jak moga zawiesc skoro fsb 200 to dla nich bedzie normalne srodowisko pracy. Predzel balbym sie o procka.. Ale badz dobrej mysli i proboj 11,5x200 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Dokladnie... Ten CPU ma 11.5 mnoznik :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeyBee Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Jakiś czas temu chciałem sprawdzić możliwości O/C mojego kompa.W tym celu pożyczyłem od qmpla pamięci Kingston HyperX 2x256MB 433Mhz-bo moje niestety nie nadawały sie do kręcenia. Męczyłem przeróżne ustawienia mnożnika i napięcia ale procek tak nie trawił Fsb większej niż 192 Mhz. Co prawda mam inną płyte ale sprawdzałem procka na Asusie A7N8X i było to samo. Na Twoje pytanie odpowiem tak: nigdy nic nie wiadomo-musisz sam spróbować bo inaczej sie nie przekonasz. Życze powodzenia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 pamięci nie zawiodą , co do procka to na 99% powiniem polecieć na 200. takie fsb to nic trudnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...