Meras Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Witam! Mam dziwny (dla mnie) problem. Zaraz przy starcie PC wyskakuje mi bład "Primary IDE channel no 80 conductor cable installed" To znsczy zdazylo mi sto to dwa razy w przeciagu miesiaca, jednak restartuje mi to ustawienia biosu i musze ustawaic moj skromnie podkrecony procek od nowa. Thx za pomoc z góry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Zmień kabel od dysku na 80 żyłowy. Chociaz jesli taki komunikat pojawia się rzadko, to pewnie kabel masz ten co trzeba tylko jest uszkodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meras Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Czy chodzi o kabel do HDD czy napedow? Bo IDE to chyba obsluguje to i to a mam podlaczona pod jedna tasme 2x hdd a pod druga dvd-rw i cd-rw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 To zobacz czy HDD jest podpięty kablem 80 zyłowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilbert Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 HDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...