mac.umatik Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 wiem ze to pytanie alika ale jestem 100% laikiem w tych sprawach... mam win xp home i potrzebuje otworzyc port tylko nie wiem jak sie do tego zabrac. czy jest moze jakis soft do tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Jeżeli masz wyłączną ogniościanke w win to nie musisz niczego otwierać , wszystkie porty są już otwarte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac.umatik Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 no wlasnie a jak mam wlaczonego windowsowego firewalla to jak mam otworzyc konkretny port ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viroos Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 moze w SP2 to sie zmienilo... w SP1 odp jest prosta NIE DA SiE... Pozostaje tylko inny firewall. Chociaz w ktoryms Cipie był artykul pt "dziura w plocie" i poruszal on ww problem. Nie czytalem tego artykulu. Wiec moze jednak jest jakis sposob... ale naprawde jest sporo lepszych darmowych firewalli.... Pozdro Viroos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 jesli idzie o tego Windows Firewall z SP2 to: Panel Sterowania --> Windows Firewall --> Potem przechodzimy na zakladke Exceptions (Wyjatki) --> Klikamy Dodaj Port i podajemy jaki chcemy otworzyc port. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 moze w SP2 to sie zmienilo... w SP1 odp jest prosta NIE DA SiE... Pozostaje tylko inny firewall. Chociaz w ktoryms Cipie był artykul pt "dziura w plocie" i poruszal on ww problem. Nie czytalem tego artykulu. Wiec moze jednak jest jakis sposob... ale naprawde jest sporo lepszych darmowych firewalli.... Pozdro Viroos Po zainstalowaniu SP2 nie ma z tym najmniejszych problemów. Wszystkie ustawienia zmienia sie we właściwościach połączenia sieciowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...