Mutos Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Chce sie pochwalić, że ma już panelik, który pozwala mi sterować prędkością wietraków!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Hmm, powiedz cos wiecej o nim, jakie ma opcje ustawien, czym regulujesz, przelacznikami czy plynnie potencjometrem itd... Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 No to gratuluję, ale podaj jakieś szczegóły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Wszystko OK , gratulacje, ale moze jakas fota , link ? tak na gebe nie uwierze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 daj linka fotke cokolwiek !!!! :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 no no gratuluje ale jakas fotka by sie przydała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Fotki nie mam czym zrobić. Mimo mojej euforii ten panelik to i tak nie jet to, co chciałem zrobić. Potencjometrów o odpowiedniej mocy kupić nie mogłem, a przełączników 4 pozycyjnych nie znalazłem. Tak więc poza stanem "off" wiatraki bujają się na 5 i 7 V. Przy odpowiedniej prędkości świeci się odpowiednia diodka. Jak już skończe moda (a niestety mam chwilowo trudności finansowe) to postaram się pożyczyć cyfraka i wrzuce fotki w sieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...