Poyep Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Miałem stery 4.10 .... wszystko pięknie. I nagle przed 30 min narodził się w mojej głowie jakiś pociach!y pomysł zmiany na 4.11!!!!!!!!!! I qrwa zmieniłam.... Tylko że po restarcie kompa windows wyskoczył mi z komunikatem że nie mam akceleratora ani vartex shadera 1.1????? Po czym 3dMark05 zaliczył 1700Pkt... ale żeby byo śmieszniej to ati tool nie pozwala mi włonczyć widoku 3d!!!!!!!! Po zmianie sterów na starsze to samo!!!!!!!!!! Co mam zrobić??? Podobno jest jakiś programik do usówania sterów z "korzeniami"... ale niestety nie wiem jaki!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Driver Cleaner :?: http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=29&id=471 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Tak, tylko Driver Cleanner i najlepiej w trybie awaryjnym na wszelki wypadek..dokładnie wyczyści i nie powinno być problemu. Po instalacji wybierz z listyu Ati i opcja "clean" możesz tez wyczyścić Ati WDM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poyep Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Dzięki bogu pomogło... prawie bo mam 50 pkt mniej w 3dMarku05 ale to pewnie wina tego śmietnika ze sterami> Z drógiej strony nie wiem jak to się naprawiło...? Wyczyściłem raz ...nic, zainstalowałem stery...nic i tak 2 razy.. aż wkurzony odpaliłem kompa z myślą o formacie(chciałem pliki na drógąpartycję zgrać) a tu ati tool już w porządku... nie mam pojęcia co było! NIgdy się z czymś takim nie spotkałem więc siętrochę przestraszyłem. 8O Dzięki wielkie za ten programik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...