szakalaka Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Witam Mam problem przy próbie otwarcia strony "www.kuratorium.opole.pl" zamykają mi się przeglądarki (próbowałem w Operze i w IE) , prosiłem znajomych żeby sprawdzili i u nich jest OK , i nie wiem czy u mnie w systemie coś jest narąbane ( tydzień temu robiłem reinstalkę) , czy u mojego dostawcy internetu (jestem w sieci osiedlowej). Bardzo Was proszę doradźcie coś bo dla mnie to bardzo ważna sprawa. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 U mnie pod Firefox'em i Operą jest ok. IMO problem tkwi w Javie - na stronie głównej ładuje się jakiś śmieszny applet. Zainstaluj Javę 1.5.0 - www.java.com . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakalaka Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 paulo jesteś wielki :) zassałem na nowo jave (tylko nie 1.5 ale 1.4.2.05 bo taką mi zassało z java.com) starą wywaliłem wyczyściłem rejestry zainstalowałem na nowo i "paulo jesteś wielki :)" Wielkie dzięki za porade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Czyli skorzystałeś z Javy od Sun Microsystems? Jak widać jest to kolejny przykład na to, że software microsoftowy nie jest najlepszy. Podobnie jest z przeglądarkami internetowymi, programami pocztowymi, komunikatorami itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 tylko nie 1.5 ale 1.4.2.051.5 jest IMHO lepsza od 1.4.2_05. LINK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...