lopo Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 dziś byłem u kumpeli zamontować jej nagrywarkę...kompa kupowała w Optimusie :x otwieram obudowę, patrzę a tam... zailacz Enlight'a 8O To sobie myślę sprawdzę jak tam napięcia, wchodzę do BIOSU - wszytko ok, odchyły bardzo małe oprócz napięcia -5V bo wartość jego podawana w BIOS była równa....ok. -60 V 8O O co chodzi?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Złe wskazanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 ja nigdy nie ufalem wskaznikom programowym , lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sobie miernik i zmiezyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 w biosie??? zrób mu cmos clear jak nie działa to nowy anie to nie wiem o co chodzi, wrózka ni jestem (a szkoda) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...