BiK Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 co jakis czas mam zwisy win me, co objawia sie czarnym ekranem, po nacisnieciu alt+ctrl+del w oknie pojawiaja sie 2 uruchomione rundll32, a jeden z nich nie odpowiada, co sie dzieje z moim cpu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Myślę, że to nie sprzęt. Ja bym sugerował zmianę systemu, bo WinME to najgorszy system w historii ludzkości. Proponuję Win98SE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Dokladnie tak :) Win$hit 98SE lub nawet (a co niech zaszaleje) Win$hit 2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 rundll32 jest najczesciej wysypujaca sie czescia windowsa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ja mialem ME i uwazam ze jest duuuzo lepszy od 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ja mialem ME i uwazam ze jest duuuzo lepszy od 98. To ty tak uwazasz, zrob ankiete, ilu zadowolnionych userow ME jest i bylo, a ilu wyp 8O lilo tego OSa na pysk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ja mialem ME i uwazam ze jest duuuzo lepszy od 98. To ty tak uwazasz, zrob ankiete, ilu zadowolnionych userow ME jest i bylo, a ilu wyp 8O lilo tego OSa na pysk :) Me ma takie dziury.. Zreszta, kazdy win nie NT to jet goowno wart.. Przykro moowic, ale taka prawda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 popieram Win ME to mega shit jaki na oczy widziałem a ktoś jeszcze go do 98 porównuje 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A ja uważam, że ME jest lepszy od 98, rzadziej się wysypuje. A zresztą oba są do kitu. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 co ty pie..... paweu "me jest lepszy od 98" hahaha chyba się zesikam ze śmiechu a zresztom co tu gadać karzdy chyba wie który jest lepszy ... me to mega very big shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 przeciez dopiero co o tym bylo - http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=5793 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Czym wy sie wzniecacie.To takie same systemy,to samo jądro.Tylko ME ma wycięty DOS,więcej sterowników i wszystkie pliki systemowe od razu na dysku ( nie trzeba wsadzać płyty jak win98... no durnota kompletna) używałem obydwa i to jest to samo.Ktos sztycznie podjudził sytuacje że ME jest gorszy a reszta to łyknęła i stąd takie głosy.A takie szopki jak sie dzieją nieraz w win98 przy instalowaniu niektórych sterów to gorzej niż katastrofa.Ja jestem za ME..to taki sam system tylko o połowe mniej kłopotów ze sterami.wogóle to wszystkie systemy Micro..tego tam to lipa.Jedynie na XP można jakoś pracować i nie instalować go nieraz co tydzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Dokładnie. Zgadzam się z kolegą [s)zkieleto(R]'em. A w ogóle czym tu się jarać ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 wlasnie czym sie jarac najleprzym systemem Microsoftu jest 2000 Pro kekeke mialem 98 mialem 98 se mialem me potem znowu 98 potem znoof me zobaczylem windowsa 2000 i reszta lezy w smietniku 98 se maxymalnie bez reinstalki mialem z 3 miechy. znam sie troche na komapach lama niejestem i zbyle powodu nieinstalowalem od nowa. Mileium mialem 4 miechy a wszycy si epodniecali tym przywracaniem systemu jak to ejst lipa przywraca poprzednie sterowniki a jak cosinnego si esypie to jusz dalej tak zostanie. Win 2000 Pro Sp2 stabilny ( w porownaniu do 98 me) i nawet gry chodza i to niewolno ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...