tom1234 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 dzisiaj kuilem komputer, Epox 4pla3i celeron 2.6 radeon 9600xt gigabyte 128mb 256ddr 400 No i wydaje mi sie ze komp wolno chodzi,,, 3dmark2001se mam 9900markow need for speed 2 underground chodzi 800/600 i sredie detale, i potrafi przycinac!!!! Mam najnowsze omegi i winxp sp1. Co to moze byc,,,Prosze pomozcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 To jest siła celerona:) Mało ramu a szczególnie slaby procesor trzeba bylo kupic Athlona no albo P4:) Lub A64:) Zmien procesor na P4 to bedzie lepiej ew. podkrec go na maxa to moze bedzie mała poprawa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ale ja na athlonie 2,4mhz i radku 9100 mam więcej, Bez przesady przeciez to klase lepsza kartam a procek nie jest taki tragiczny...!!! Cos jest nie tak tylko co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Drivery płyty zainstalowane (AGP) ? A konfig niezbyt dobrany :wink: Podstawowym minusem jest mała ilość ramu....dalej,proc,płyta.... Intel bez duala ? Hmmmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 poinstalowane wszystkie stery od plyty...W poniedzialek bede mial jesio 256ramu...ale i tak cos mnie nie pokoi...Pozatym procek ma 60 stopni! Jutro musze paste kupic. jakies pomysly>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 spróbuj z patchem 1.1, a inne gierki?fast writtes masz włączone? podaj wynik z marka 2003 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 prosimy o nie proszenie i zmiane tytuloo topica na regulaminowy (ale co tam widze ze ty kolekcjoner punktasow jezdeś :lol: ) celek i mało ramu .... no i te 60 * na procu ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbys-baunS Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Nie ma gorszych procków jak Clerony, ale sprzwdz na wszelki wypadek czy nie masz wirusów. P.S. - Do czego jest Anisotropic Filtering, co on daje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Nie ma gorszych procków jak Clerony, ale sprzwdz na wszelki wypadek czy nie masz wirusów. P.S. - Do czego jest Anisotropic Filtering, co on daje ? wyostrzanie tekstur w tle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Prosze pomozcie ... 5. Wątki tytułować konkretnie, w sposób mówiący w skrócie o tym, czego dotyczą - czyli nie: "Pomocy!", "Co się dzieje?", "Pilne!" etc. Pamiętaj, że nadając topikowi konkretny tytuł, ułatwiasz innym korzystanie z forum i jednocześnie zwiększasz swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi. ... Zmień temat na regulaminowy. Można to zrobić poprzez edycję pierwszego postu (przycisk ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 hahaha radek 9100 + athlon da lepszy wynik tak dla twojej informacji :] przykladem moge byc ja :] sprawdz mojego orba :] a tak przy okazji to celina ta to padaka :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawacz Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Akurat do 3dmarka 2001 niepotrzena jest duża ilość ramu,a problem tkwi z baleronie :D tfe celeronie :D:D:D jednym słowem chłam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 współczuje pomyłki życia z zakupem balerona.Jak możesz to oddaj tego kompa(jako konsument masz 3 dni na oddanie towaru bez podawania przyczyn). Weź athlona 2500+ lub nawet jakiegoś semptrona i tak odczujesz różnice. Jak nie to moge poradzić tylko zbieranie na PIV i zapomnienie o komfortowym graniu ps. prawie tyle marków to mam ja na a1700+ 512 mb sdram!!! i radzio 9550@400/500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...