neo... Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam!! Mam pytanie do was... Czy opłaca mi się kupić ram Kingston KVR400X64C25/512 na kościach MOSELa za 345 zł. Jest to nowy ram!!! Czy lepiej kupić taniej Kingstona 512 CL3 za 330 zł ??? Proszę was o pomoć, muszę się zdecydować do wieczora dziś!! Czy może są jakieś inne lepsze kości w tej samej cenie?? Jeśli tak to jakie?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD55 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Hynix D 43 na allegro poszukaj to są bardzo dibre kości do krecenia wiem bo mam i ci je bardzo polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 popieram uzytkownika AMD55... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo... Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 OK!! Przyjołem do wiadomośći!! Znalazłem polecane kości za 355 zł!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...