altoids Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 NF7-S i NF7-SL Czym się różnią te płyty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Niczym, to są te same płyty tylko w dystrybucji do nf7-s dodawany jest element który umożliwia pod złącze sata podłączyć dysk ata więc cena jej jest o to większa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 najlepiej brać sl bo cena o wiele mniejsza a ta przejściówka to lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Wszystko jest w KOMPENDIUM o NF7... http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=81124 Wystarczy troche poczytać... wszystko było... Temat do [kłódka] ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 najlepiej brać sl bo cena o wiele mniejsza a ta przejściówka to lipa nie rozumiem dlaczego od razu lipa... mi sie a przejsciowka przydala, podlaczylem sobie nagrywarke pod serial ata i teraz na ide mam tylko 2 mastery (dysk i dvd) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Nie przejścióka jest OK ale jak ja kupowałem nf7-sl to ona była tańsza od nf7-s prawie o 120zł, czy była ona tyle warta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurasjo Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 chodzi mi o to że jak ktoś ma ograniczony budżet to może mieć dobrą płytę za mniejszą kaskę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...