Pucha18 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 witam. mam problem. mialem dziwek zintegrowany i kupilem sobie sb liv 5,1. wszystko super a jak podlaczam mikrofon to mi nie działa. sterowniki oryginalne, win xp. w ustawieniach wszystko wuglada ze jest ok. mikrofon dzialal na zintegrowanej a tu nie chce.aha na dodatek powiem ze ten mik nie dzialal teaz na audigy2. byc moze dlatego ze jest tani to nie działa bo chyba z 16ł kosztował razem z słuchawkami. nie wiem co moze byc problemem pomocie.kupic nowy? moze przeinstalowac system bo ja tylko odinstalowalem tamte stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 nie wiem, czy przy instalacji sterow do audigy nie wybierasz zestawu jakiego masz (np 5.1, 4.1 itd), i to pozniej przeszkadza w uzywaniu mica. jeszcze nie probowalem tym sie bawic, ale jak sprawdze to napisze... zreszta podobny problem mam z SB LIVE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasiu_brzeg Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ja posiadam sb live 5.1 i działa bezproblemowo nawet tani mikrofonik. Podczas instalacji musisz wybrać odpowiednią konfigurację. patrz post wyżej. Jeżeli wybrałeś dobrze w surround mixer sprawdź czy on nie jest poprostu wyłączony. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 ja mialem podobny problem ale rozwiazalem go inaczej ;] podlaczylem mic do dzwiekowki na plycie i jest spox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 jak do plyty?mam zainstalowac 2 karte dziwekowa(ta na plycie)? ja przeinstalowalem stery i dalej nic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 Bo to jest tak - przynajmniej u mnie: :lol: - ustawiam na słuchawki - mikrofonu nie słychać :D - ustawiam na jakiekolwiek głośniki - mikrofon jest (na dwóch, czterech czy 5+1 - obojętnie) Acha - Digital output włączony - mikrofonu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...