Windows XP Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam wszystkich. Jestem posiadaczem routera Allied Telesyn AR205E. Problem leży w tym że nie działa mi żaden program typu P2P, ani żadna gra sieciowa (poprzez internet) Słyszałem że trzeba przekierować porty w konf. routera. Czy mógłby któs napisać jakie porty i w jakim protokole ? Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klopsik Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 kazda gra i kazdy program ma inne porty. lol . RTFM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windows XP Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Więc mała prośba: Mógłby ktoś podać porty do gry Call of Duty i programu Emule ? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Emule - 4662/tcp, 4672/udp CoD - 28960/tcp - tutaj do konca nie jestem pewny czy tez nie udp i czy dodatkowo jakis inny port nie uzywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windows XP Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ostatnia prośba :P :) Port do Medal of Honor Alied Assauld Plisss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 udp/tcp 12203 gugl twoim przyjacielem jest ?! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...