kuki83 Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 pewne juz wiekszosc slyszalo ze od pazdziernika dyski beda mialy tylko rok gwarancji , nie uwazacie ze to przegiecie , ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 no cóż to jest przegięcie lecz my tego niestety nie zmienimy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 ha ha ja jeszcze kupiłem sowjego maxtorka na 34 miesięcznej gwarancji :D to w takim razie spieszyc się z kupnem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 haha ja bede dzis miał caviarka z 3letnią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 haha ja bede dzis miał caviarka z 3letnią Ja też jeszcze zmieściłęm się z Caviarem na 3 letnią gwarancję. Gdzieś czytałem, że na Caviar Special Etition (dyski z 8MB Cache) nadal będzie trzy lata, na tańsze modele rok. Ale kto wie jak to będzie naprawdę, a co mam już na papierze to mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 haha ja bede dzis miał caviarka z 3letnią Ja też jeszcze zmieściłęm się z Caviarem na 3 letnią gwarancję. Gdzieś czytałem, że na Caviar Special Etition (dyski z 8MB Cache) nadal będzie trzy lata, na tańsze modele rok. Ale kto wie jak to będzie naprawdę, a co mam już na papierze to mam. i dobrze bo ludzie beda kupowac dorzsze lepsze dyski a to = mniej problemów!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 A ja mam fujika z 5 letnia gwarancja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Bisio ma racje. Wybrane modele będą miały nadal 3-letnią gwarancję. I to nie tylko 8 megowe wersje WD, ale także większe Seagate'y i Maxtorki. Pewnie inne firmy pójdą w podobnym kierunku żeby nie wypaść z rynku. Swoją drogą 1 rok gwarancji na dysk to jak dla mnie grube przegięcie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...