srekal34 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam - ostatnio usłyszałem o sposobie chłodzenia cieczy parownikiem(jeśli podałem złą anzwę, to proszę o poprawienie mnie) w wc... Takie rozwiażanie pzowala uzysać ujemne temperatury cieczy, jednak jest tańsze niż FC. Jakie sa tego orientacyjne koszty i na czym to polega? CZego potrzebuję i w jaki sposób to złożyć do kupy? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dioda Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam - ostatnio usłyszałem o sposobie chłodzenia cieczy parownikiem(jeśli podałem złą anzwę, to proszę o poprawienie mnie) w wc... Takie rozwiażanie pzowala uzysać ujemne temperatury cieczy, jednak jest tańsze niż FC. Jakie sa tego orientacyjne koszty i na czym to polega? CZego potrzebuję i w jaki sposób to złożyć do kupy? :] Nie mam czasu narazie pisac o tym ale zajrzyj sobie tutaj, http://forum.purepc.pl/about90157.html, czy to jest tansze to do konca jestem pewien, napewno latwiej to zaizolowac bo nie masz tak niskich temp, ja wole zwykle dobre FC :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...