alienth Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Posiadam NF7 i semprona 2400+. Pytanie brzmi jaki bedzie najlepszy bios do OC tego sempronka? Pytam bo jak dostalem nefke plyte to nie wstawala z sempkiem i musialem biegac do kumpla po starego durona by wgrac bios D26. Wiec teraz sie chce upewnic jaki bios bedzie najlepszy, by nie bylo tak ze wgram bios i znow trza bedzie durnia zakladac i flashowac innym, a cooler to pentagram QC80 wiec nie usmiecha mi sie go co chwaila sciagac i zakladac. Nie moge uzyskac stabilnie wiecej jak 10x200mhz z tego sempka... Wiec jaki bios polecacie do OC tego senpka? (moze byc modowany) sciagnalem juz taki: D26_ver.2.0.05C_TaiPan_0.1_25.09.04.rar nada sie? oco chodzi z tym C ?? co to jest i czy mi to potrzebne? Prosze o wyrozumialosc glupiego pytania.... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deep Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Hmm a czy bios od NF7-S2G by pasował? Nie jestem pewien ale ja posiadam NF7-S2G i taki sam sempron idzie u mnie na FSB 222 przy podniesieniu napięcia +12% jak dam +14% i poprubuje dalej to nic więcej nie wycisne. Bez podnoszenia napięcia idzie na FSB 206 i nic więcej. Może ktoś wie czy ten bios pasuje do NF7 to może więcej wyciśniesz z proca na tym biosie od S2G lub od S2 bo róznica niewielka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienth Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 no raczej chyba nie bedzie pasowal :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...