ma_trix Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam,mam problem ,wylancza mi sie karta graficzna,i musze restartować komputer ręcznie,wyskakuje tez czasem komunikat że : VPU Recover zrestartował akcelerator graficzny,ponieważ nie odpowiadał on polecenia sterownika ekranowego Wiecie jak rozwiązać ten problem :cry: PS.zainstalowalem najnowsze sterowniki,z karta tak sie robi na defaltowych usawieniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 A kręciłeś karte? VPU recuver przeważnie włącza sie po zbyt duzym overclockingu. Myśle ze to mozebyc przeczyną problemu. Jeśli nie to mzoe masz źle chlodzona obudowe i sie grzeje karta za bardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 U mnie winien byl Chieftec. Ustaw proca na default i zobacz czy sie bedzie wykrzaczac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma_trix Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 RuDi Masz racje ,dałem proca na defalt i puściłem kilka razy test 3Dmarka03,05,01 i jest ok,tylko powiedz jak mam wytłumaczyć ten problem gostkowi od którego kupowałem zasiłke??? znasz moze jakis jeszcze sposob co by potwierdzić ze to zasilacz na 100% jest walnięty Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 hmmm, wg mnie to nie jest to, że zasilacz jest zepsuty, raczej za słaby, ale moge sie mylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Mśle że to zasilacz. mi pokazuje taki błąd ja ustawie wszystko na maksa i zasilacz nie wtrzymuje, ale jak ustawie karte na ostro a proca na standrad to zasilacz jeszcze ciągnie. Tylko ja mam to przy 9800 PRO !!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Ja rozwiazalem problem zmieniajac chiefteca na Anteca True Control 550. Wiem ze rozwiazanie kosztowne ale nie mialem wyjscia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...