papit Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ostatino padla mi karta Gainward GF3 Ti200, jak ja ogladalem to dopatrzylem sie jednej spalonej czesci, no wiec mam pytanko do fachowcow, czy da sie, i czy jest sens naprawiania jej? tutaj sa zdjecia karty: pic 1 pic 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 A na gwarancje nie da rady? Wyglada mi to na czesc ukladu regulacji napiecia, jak sie dowiesz co to konkretnie za uklad to wymiana powinna byc bezproblemowa. W szczegolach niech sie jednak wypowiedza inni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 jesli padl tylko mosfet to raczej nie bedzie problemu. Szkada tylko ze ja sie naprawami nie zajmije, ale kilka zarejstrowanych tutaj osob pewnie bedzie w stanie Ci pomoc.jesli padl tylko mosfet to raczej nie bedzie problemu. Szkada tylko ze ja sie naprawami nie zajmije, ale kilka zarejstrowanych tutaj osob pewnie bedzie w stanie Ci pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papit Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 no tak, zapomnalem o gwarancji (3lata) a nie jak myslalem 2 lata. pospieszylem sie troche bo kupilem juz sobie nowa :lol: radka 9800se@pro. To powstaje teraz drigie pytanie, czy przyjma mi na gwarancje po tym jak zdejmowalem fabryczne chlodzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 przyjma tylko zaloz orginalne i pamietaj ty nigdy nic nie kreciles i o niczym nie wiesz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...