art_art Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 witam mam kamere internetową firmy Tevion i mam problem z wyswietlanie na zywo przez jakis czas obraz jest normalny a za chwile obarz sie dzieli na pol i jedna polowa jest normalna a druga to jakis fioletowe jest . Niewiem co sie dzieje wczesniej tego nie bylo jak zmienilem plyte głowna zaczelo sie to robić. Mam teraz płyte K7S5A. POMOCY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 hehe miałem to samo... nie znajdziesz chyba nowszych sterowników.. ja nei znalazłem... problem wystepuje na XP.. zaisnatluj SP1 i poblem z głowy.... (przez przypadek odkryłem jakjuzsprzedałem teviona wujkowi i u niego instalwoałem xp z SP1) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art_art Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 po zainstalowaniu sp1 to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...