wunat Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 No wlasnie, w nocy zatarl sie wiatraczek i karta tak sobie dzialala az zaczal komp swirowac dotknalem radiatora i sie oparzylem :> Teraz karta generuje po jakiejs minucie - dwoch straszne arty. Czy to przepalone jaderko ? niby wyglada na pamieci ale grafa nie krecona w obudowie normalna temperatura no i w nocy karta w idle ... W zwiazku z tym mam pare pytan: 1. Czy korzystal ktos z serwisu mmv.pl ? jakies opinie ? upierdliwi sa ? 2. Pod radiatorem mam arctic ceramique ... zmazac i dac jakis oblesny silikon ? 3. Jakies porady a`propos oddawania karty do tego serwisu ? cos wyjatkowego ? z gory dzieki za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 serwis - tragedia wymienic - wymienia zadzwon, podaj ze sa bledy w renderingu grafiki(kupiles kompa w sklepie, ale oni nie chca przyjac bo to jest serwis door to door, to powiedz ze oddasz i oni Ci wykreca ta karte z kompa) wtedy zawolasz kuriera zapakujesz napiszesz numer i bedzie gitara ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 dzieki za odp i czekam na dalsze uwagi :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 arctica nie zmieniaj na silikon i tak nikt sie ni polapie ze zmieniales paste. przeciez wygladaja te pasty prawie tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 miedzy biala a srebrna ja bym zauwazyl roznice :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.26 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam dla mnie serwis jest bardzo dobry w poniedzialek wzieli karte a w piatek byla nowa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 fabrycznie czy tlyko zapakowana jako nowa? mnie przyslali "nowa" ale był kurz na niej i na wentylatorze... wyslalem im swoja karte sprawdzili była zła, to odesłali inna...naprawiona przez producenta... szkoda gadac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 servis mmv to najlepszy servis z jakim mialem do czynienia. odbiera ghrafe od ciebie kurier i kurier ci ja przynosci do domku. trwa to okolo tygodnia i dostajesz nowa zazwyczaj lepsza grafe. wiem jak jest bo sam juz 2x kozystalem z tego serivisu i poprostu polubilem jak mi sie grafa psuje :D nie to co inny producenci robia problemy z wymiana czekanie miesiacami itp. pod wzgledem servisu gainward rlz i basta cinos chyba cos ci sie musialo pomylic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 miedzy biala a srebrna ja bym zauwazyl roznice :lol: rdzen jest przeciez przesmarowany arctic ceramique ktory wygladem niczym praktycznie nierozni sie od najbadziewniejszego silikonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 to fakt ... wiec jak, mam zmieniac czy nie ? ja bym nie zauwazyl roznicy ... AC jest biala jak silikon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 zostaw ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 no i slicznie, zgubilem jedna (z dwoch) malutka srubeczke do przymocowania wiatraczka, slicznie pieknie .... nie oddam tak im karty bo mnie wysmieja .... no co za pech. Moze ktos z Wawy ma GF4200 Gainwarda i pozyczylby mi ta przekleta srobeczke ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Powodzenia z trafieniem na nie uszkodzony GF 4 Ti z wadliwej serii, ja juz od 3 miesiecy dostalem 3 GF 4 Ti GS i w piatek bede miec 4 , jesli znowu trafie z uszkodzonej serii to bede sie domagal jakiegos GF FX z serii 5700 wzwyz za to ze dostaje uszkodzone karty wrr. czytajcie moj ostatni topic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 a jakie to bylo uszkodzenie ? bo imo u mnie to wybitnie przez zatarcie sie wiatraczka ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 wysypywanie sie karty bez powodu, jak jest zimna/ciepla obciazona lub nie. Zwisy sa dziwne bo nastepuje zwis GPU i arty na calym ekranie, caly czas mi przysylaja wersje trefne. Co do srubki to na allegro dostaniesz --> to nei srubki a koleczki xF chyba ze masz ta najstarsza wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 chodzi o srobke ktora przykreca sam wiatraczek, mala srebrna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 sorka ze podbijam ale oddalem na gwarancje, powiedzieli ze mocowanie wiatraczka to zaden problem :> juz do mnie jedzie nowa sztuka gf4. AFAIK powiniennem miec od poczatku gware na 36 miesiecy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 tak, ale na bank 99% nie bedzie nowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 zobaczymy czy przynajmniej ja wyczyszcza :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...