Skocz do zawartości
marek.t

geforce 2mx 400- jak przyspieszyć??

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak napisal szopenowski"programy: power strip i riva tuner idealnie sie do tego nagają"

a o zmianie timingow se lepiej zapomnij bo nic ci one nie dadza. To za stara karta zeby sie bawic nia w ekstremalne krecenie :roll: Poprostu tylko riva tunerem se krec.

A jaka firma tej karty i jakie taktowania?? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak napisal szopenowski"programy: power strip i riva tuner idealnie sie do tego nagają"

a o zmianie timingow se lepiej zapomnij bo nic ci one nie dadza. To za stara karta zeby sie bawic nia w ekstremalne krecenie :roll: Poprostu tylko riva tunerem se krec.

A jaka firma tej karty i jakie taktowania?? :wink:

ciach!a, do czego sie nadają??

wyraźnie postawione pytanie, program do zmiany timingów w kartach NV , a nie podkręcania..

sam sie jeszcze nie spotkałem z takim programem , i z tego co wiem nie ma takowego po nv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ciach!], do czego sie nadają??

wyraźnie postawione pytanie, program do zmiany timingów w kartach NV , a nie podkręcania..

Leborg w pytaniu bylo o podkrecaniu po zmianie timingow. I odp. ze lepiej nie zmieniac timingow i normalnie podkrecic :) :) A program do zmiany timingow do NV jest tylko nie wiem czy bedzie dzialal do gf2, zreszta zmiana timingow na tej karcie nie da wiecej niz 10mhz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to karta mojega brachola wiec nawt nie wiem jakie ma taktowania zabardzo :oops: , ale zdaje mi si ze 210/170, pamięci chodzą tylko 5mhz w górę :? , dzieki za odp. sprawdzimy co da ten program , a może jeszcze jaieś rady jak ustawić timingi w tym programie?? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi