Sysak Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 jak odblokować mnożnik w duronie 800? czytalem ze trzeba olówkiem polączyć mostki (?) L1 ale ja mam tylko L1 i L3 tam gdzie na zdjeciu byly 2 L1. zrobilem co trzeba i moglem zapuścić tylko mnozniki 8X i 8,5X i wogóle wszystko sie wisalo... postanowilem zrobić to jeszcze raz Ultraprecyzyjnie :twisted: ale jak wlączylem kompa mialem tylko czarny ekran... więc gumka w ruch i jazda. Czytalem że te procesory od sierpnia 2000 roku mają stala blokade mnożnika ale mój jest z 1999r. wiec Pomocy!!!! :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 powinienies miec na procku kolo L1 :::: a musisz to polaczyc |||| JASNE??? www.ocinside.de cos tam w dziale workshop chyba bedzie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Mam coś takiego L1 .... ______________L3 .... połączylem to tak: |||| dwa razy za pierwszym: połowa sukcesu (typ ołówka nie znany) zrobilem to "na odwal się" ale troche działało i drugi raz ołówkiem typu B2 tak doklatdnie ,że lepiej sie nie dalo i czarny ekran... :( a na tym linku niema nic o procku na jadrze spitfire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 ludzie pleeeeease! jak ktoś wie cokolwiek to niech mówi moze wiecie jaki ołówek będzie najlepszy, czy trzeba to jakoś izolować! Każda rada jest na wagę złota!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...