lolek! Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam, kiedys mialem XP i z dnia na dzień pojawialy się problemy iexplorer.exe/expoler.exe Np. wchodze w moj komputer i wyskakuje blad explorer.exe, zrobilem format xp i nadal to samo !! Mialem firewalla, anty vira (panda2004) Obecnie jestem na 98se !! PS. Moze musze jakies łaty na blastery ? PS2. Moge dostac wszystkie potrzebne linki do łatek na ssassery, blastery do xp ?? Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 PS. Moze musze jakies łaty na blastery ? Zainstaluj SP2, bo skoro masz Pande, to pewnie nie masz SP2 (chyba ze to wersja Titanium, wersja Platonium nie dziala z SP2). No i poza tym wszystkie updaty od MS PS2. Moge dostac wszystkie potrzebne linki do łatek na ssassery, blastery do xp ?? Tak, jasne.. www.google.pl No ale ze juz tu jestem, to aby nie wyjsc na chama, to napisze: www.mks.com.pl www.chip.pl http://programy.onet.pl Ale i tak najlepszym linkiem jest ten pierwszy... EDIT: Moze to ma cos z tym wspolnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Proponowałbym jeszcze przetestować/odkręcić ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek! Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Paszczu to było z dnia na dzien, wiec nie sądze, że to RAM (ale zobacze :P ) PS. Mam PANDE Titanium i mozecie mi powiedziec ktora jest lepsza ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Jesli chodzi o Pande, to nie wiem, ktora lepsza bo ich nie testowalem. Wiem tylko, iz wersja Platonium nie dziala poprawnie z WinXP+SP2 - zaraz po zainstalowaniu SP2, Panda odcina dostep do netu. Pozostaje wtedy wybierac miedzy Panda a SP2. Titanium juz raczej nie ma tego problemu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Polecam tez www.underpl.org duzo łat itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek! Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 a jak przetestować ram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 memtest'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...