tumi Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Czesc, mam taki problem, mam dysk na ktorym zawsze byl windows ale postanowilem zainstalowac Linuxa, zrobilem partycje itp i zaczalem instalacje. Wszystko bylo super do momentu gdy plyta sie zaciela i nic dalej sie nie dalo zrobic. Ratunkiem byl tylko restart. Po tym wszytstkim zostawilem dysk i chcialem go zrobic spowrotem na FAT32 ale tu zaczyna sie problem. Pod Partition Magic dysk ten jest sklasyfikowany jako koloz zolty czyli - other - taki wlasnie format plikow. Gdy chce go sformatowac, wyskakuje napis BAD. Nie da sie tez utworzyc na nim partycji, usunac, nic a nic nie rusza. Czy to juz koniec dysku???? prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Sprobuj to zrobic programem ze strony producenta dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 aj nie wiem jak to bedzie bo dysk jest firmy fujitsu i nie bardzo moge cos znalesc na ich stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Na tej stronie znajdziesz co potrzebujesz. Sciagnij Diagnostic Tool (instrukcje) i Erase Utility. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeker Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 tumi musisz usunąć partycje na tym dysku - nieważne jakim programem to zrobisz, dopiero po usunięciu i założeniu nowej możesz formatować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Fdisk i usuwasz partycje spoza dos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...