marcellus Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Znacie moze jakis dobry soft ktorym bym mogl zmienic ikony na pulpicie? Zalezy mi, zeby to bylo tylko na pulpicie a nie w calym systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Potrzebuje powiekszyc ikonki na pulpicie...jakis fajny soft?Tylko powiększenie ikonek na pulpicie? Niepotrzebny Ci jest żaden software, wystarczy że zrobisz tak: :arrow: prawy klik na pulpicie :arrow: właściwości :arrow: zakładka wygląd :arrow: zaawansowane :arrow: jako element wybierz "ikona" :arrow: w polu rozmiar zmień rozmiar ikon na pulpicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Potrzebuje powiekszyc ikonki na pulpicie...jakis fajny soft?Tylko powiększenie ikonek na pulpicie?U mnie zmienia sie rozmiar ikon w calym systemie... :? a wszystko zrobilem zgodnie z Twoja instrukcja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Dziwne.... U mnie ta operacja zmniejsza/zwiększa wielkość ikonek na pulpicie i gdy wciskam START, to ikonki też są zmienione. W tymże ikonki w starcie mam zmienione tylko gdy nie używam "klasycznego menu start". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...