Abuse Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Cześć, jestem nowy na tym forum, kolega mi je polecił. Mam zamiar kupić nowy komputer ale ostatnio nie bardzo się orientuję co jest godne uwagi za rozsądną cenę. Fundusz jakim operuję to ok. 3 tyśięcy złotych. Mniej więcej nastaiwam się na: XP 1700 256 Mb DDR (PC266) WD 40 GB 8MB chace FDD NEC 3.5 ATI Radeon 8500LE 64M DDR DVI TV Moce Com PLATINIUM LITEON 40/12/48 Wentylator z podstawką miedzianą dodatki (klawa/mysz/glosniki/karta sieciowa) Nie mam pojęcia jaką płytę główną do tego dodać. Zastanawiałem się nad Soltekiem. Gigabyte podobno też są bardzo dobre przy niezbyt wygurowanej cenie. Myślałem też nad ECS K7VTA ver 3.1 KT333, jest tania. Ogólnie płyty ECS nie są świetne ale ta płyta podobno zbiera pozytywne opinnie i kosztuje tylko 280 zl. Czy warto dobrać do tego tą MB ECS ? Czy nie będzie kłopotów z jej ekspoatowaniem ? Jeżeli coś z tego co już wybrałem warto wymienić proszę o komentarze. Komputer będę kupywał w sklepie SImmtech. Na stronie http://www.simmtech.pl możecie popatrzeć co tam mają, aha co do monitora też nie wiem czy lepiej najtańszy '17 czy jakiś droższy. Z góry tnx za wypowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 spójrz na mój podpis na punkt 1 (i konfig), dostałem to dzisiaj za 2538 (w tym koszty transportu)... bierz jeszcze do tego Radka 8500 i jest full jazda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 26 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2002 Dam ci rade zawsze gdy założysz topic użyj wcześniej opcji szukaj!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Cześć, jestem nowy na tym forum, kolega mi je polecił. Mam zamiar kupić nowy komputer ale ostatnio nie bardzo się orientuję co jest godne uwagi za rozsądną cenę. Fundusz jakim operuję to ok. 3 tyśięcy złotych. Mniej więcej nastaiwam się na: XP 1700 256 Mb DDR (PC266) WD 40 GB 8MB chace FDD NEC 3.5 ATI Radeon 8500LE 64M DDR DVI TV Moce Com PLATINIUM LITEON 40/12/48 Wentylator z podstawką miedzianą dodatki (klawa/mysz/glosniki/karta sieciowa) Nie mam pojęcia jaką płytę główną do tego dodać. Zastanawiałem się nad Soltekiem. Gigabyte podobno też są bardzo dobre przy niezbyt wygurowanej cenie. Myślałem też nad ECS K7VTA ver 3.1 KT333, jest tania. Ogólnie płyty ECS nie są świetne ale ta płyta podobno zbiera pozytywne opinnie i kosztuje tylko 280 zl. Czy warto dobrać do tego tą MB ECS ? Czy nie będzie kłopotów z jej ekspoatowaniem ? Jeżeli coś z tego co już wybrałem warto wymienić proszę o komentarze. Komputer będę kupywał w sklepie SImmtech. Na stronie http://www.simmtech.pl możecie popatrzeć co tam mają, aha co do monitora też nie wiem czy lepiej najtańszy '17 czy jakiś droższy. Z góry tnx za wypowiedzi. IDZ SOBIE :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: SZUKAJ ty ty... SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ SZUKAJ :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Bez przesady, wiem ze jestes nowy, ale pare wczesniejszych postow mogles poczytac, ceny kompow nie zmieniaja sie az tacz szybko. Jak koledzy juz ci sugerowali, mozna tez uzyc opcji szukaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...