__DrAgOoN__ Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Siemka wszystkim :D . Dopiero co sie zarejestrowałem na tej stronce 8) ale juz przedtem czytałem wypowiedzi bardzo uważnie :roll: . No to teraz coś ode mnie :o . Mam motorolke c550 i kabelek. I nie moge zrobić żeby działało :evil: :evil: :evil: . I tylko żeby nie było "żeby nie było" to próbowałem już. Mój nr gg to 6501851 i cieszyłbym się jakby znalazł się ktoś, kto by mi wytłumaczył krok po kroku wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 trzeba bylo sie dopisac do istniejacego tematu o c550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 No i zmien tytuł postu...bo dostaniesz urlop od forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...