Mateoosh Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Jak oceniacie nowe chłodnice Mate'a?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Calkiem fajne, ale ta cena 8O BTW, niedlugo Mate powinien miec duzo tansze chlodniczki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 wyglądaja super szczegolnie ta z 4 wentylatorami i pewnie wydajność też jest ponadprzeciętna ale tyle dać za chłodnice :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Mi sie podoba tylko taj jak wszyscy wczesniej wspomnieli cena raczej zaporowa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Widzę że podzielacie moje zdanie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Cena jak dla mnie ZA DUZA 8O ....Ale jestem ciekaw czy te 4 wentyle bardzo halasuja... :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Cena jak dla mnie ZA DUZA 8O ....Ale jestem ciekaw czy te 4 wentyle bardzo halasuja... :?: Dokladnie cena wprost kosmiczna 8O A te wentyle sa pewie glosniejsze od mojej dwunastki 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 qrcze wyslalem mateowi maila z zapytaniem jakiej firmy sa wentylki, od 3 dni nie usyskalem odp :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 spokojnie ja tesh sporo czekalme ale w ciagu tygodnia jest odpowiedz a wentyle mozna na 5V zapooscic a przy takich wymiarch nwet wylaczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 te chodnice od mate'a mnie rozsmieszaja bo to tak naprawde sa skraplacze do klimy :) i tylko nazwe inna dostaja, 3x wyzsza cene i sprzedaja :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 te chodnice od mate'a mnie rozsmieszaja bo to tak naprawde sa skraplacze do klimy :) i tylko nazwe inna dostaja, 3x wyzsza cene i sprzedaja :mrgreen: z tego co piszesh wynika, ze taka najdrozsha bez wentyli mozna qpic za 60 zeta :8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Berkut jeśli to prawda co piszesz to podaj jakiś adres gdzie mozna takie kupić to bym siobie chętnie takie dwie największe zapodał. A tak btw. to mógłby zrobić takie malutki chłodnice wymiary max 120x120x i tu może być dosyć długa tak około 80. Taka żeby sie w większości Codegenów itp. obudów mieściła. Co wy na to? Taka do wentyla 90. Na takiego durnia czy Celerona czy XP bez oc do max 80-90 W to by starczyła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 a moze jakis link?? zapomnialem strony LOL to chyba bylo cos z krzemowa dolina? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 ZAJEBISTA!!!!!!!!! Ta chlodnicza + blok LE v3 do tego Pompka od C.O weze 12/16 i JEST ZAJEBISTE CHLODZENIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Jak oceniacie nowe chłodnice Mate'a??Fajniuskie fajniuskie... chyba sobie sprawie duza miedziana :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fach Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Jak oceniacie nowe chłodnice Mate'a??Fajniuskie fajniuskie... chyba sobie sprawie duza miedziana :)a reszta WC to bedzie... sam jestem ciekaw wyników. Aha moze ktos mi powie co to sa za wiatraki bo nie czytalem specyfikacji?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cih Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 ZAJEBISTA!!!!!!!!! Ta chlodnicza + blok LE v3 do tego Pompka od C.O weze 12/16 i JEST ZAJEBISTE CHLODZENIE. Chyba ją sobie jednak kupie zaczynam zbierać na porządne WC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Ale ta cenaaaa :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 A bez wentyli ile kosztuje? Patrząc na jego cennik, to wentylator 80x80x25 kosztuje 20zł, a osłonka 10zł, czyli bez tego, chłodnica powinna być o 120zł tańsza :)))) za tyle to chyba każdy by kupił... Fajna, ale ja bym chciał zobaczyć gotowy zestaw na takiej chłodnicy, ile miejsca zajmuje itp.. ZA MAŁO ZDJĘĆ. Jak sie ma aluminiowa do miedzianej? 40zł różnicy, a w wydajności jakaś jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Nalegam aby Berkut powiedział gdzie takie skraplacze do klimy można kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liechmaster Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 ja tez . berkut powiedz nam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Dołączam sie do tej prośby... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 i ja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 blok LE v3 . gdzie co jak??? slepy jestem? bo nie widze tego na streonie matea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 To był jakiś super-blok z limitowanej edycji tylko dla wybranych... :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 A bez wentyli ile kosztuje? Patrząc na jego cennik, to wentylator 80x80x25 kosztuje 20zł, a osłonka 10zł, czyli bez tego, chłodnica powinna być o 120zł tańsza :)))) za tyle to chyba każdy by kupił... Fajna, ale ja bym chciał zobaczyć gotowy zestaw na takiej chłodnicy, ile miejsca zajmuje itp.. ZA MAŁO ZDJĘĆ. Jak sie ma aluminiowa do miedzianej? 40zł różnicy, a w wydajności jakaś jest? pogieło cie osłonka 10zł - chyba 2 i pół osłonki - niecałe 4zł w 4maxie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 To był jakiś super-blok z limitowanej edycji tylko dla wybranych... :))) nie przyponinam sobie, jest lev 1 (to ten limitowany_ i lev 2, gdyby bylo iancze, to mate shodzil by w dol, co by oznaczalo, ze blok lev 1, lub lev 3 jest gorshod lev 2:P logiczne myslenie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Przecież WYRAŹNIE napisałem, że to według cen z CENNIKA na jego stronie http://chw.siliconvalley.pl/sklep.html#wen ! Zobacz sam, wiatrak za 20zł i osłonka za 10zł, a na większy to i za 12zł! Właśnie dlatego byłem zwolennikiem kupowania wiatraków i osłonek gdzie indziej, a samą chłodnicę mógłby sprzedawać za 80-120zł... wszystko według cennika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Przecież WYRAŹNIE napisałem, że to według cen z CENNIKA na jego stronie http://chw.siliconvalley.pl/sklep.html#wen ! Zobacz sam, wiatrak za 20zł i osłonka za 10zł, a na większy to i za 12zł! Właśnie dlatego byłem zwolennikiem kupowania wiatraków i osłonek gdzie indziej, a samą chłodnicę mógłby sprzedawać za 80-120zł... wszystko według cennika. wez pod uwage, zeon za wentyla palci pewnie kolo 17-18 zeta, a za oslonke ze 2 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Chlodnice sa Cool :lol: Ale jestem ciekaw bo jest napisane ze zasilanie 12v czy na kazdego czy na wszystkie razem i sie dzieli (wiatraki oczywiscie).Jak sadzicie? No i ta cena 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...