MATZ Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Nalegam aby Berkut powiedział gdzie takie skraplacze do klimy można kupić.:D ŚWIĘTE SŁOWA :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Zresztą zawsze mozna sie potargowac. Ja zaplacilem 100 zl za blok na gpu,6 zaciskow,zapinke oczywiscie po licytacji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Chlodnice sa Cool :lol: Ale jestem ciekaw bo jest napisane ze zasilanie 12v czy na kazdego czy na wszystkie razem i sie dzieli (wiatraki oczywiscie).Jak sadzicie? No i ta cena 8O kazdy z wentyli jest zasilany 12V , ale jako ze sa polaczone rownolegle, to nie trzeba 48 V a wystarczy w zupelnosci 12V, ja nawet optowalbym za zasilaniem od 5 do 7V Cisza jest znakomita, a wydajnosc praktycznie sie nie rozni :) , wiem sam po sobie , wentylki leca na 5V i jest cichutko a temp takie same :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Chlodnice sa Cool :lol: Ale jestem ciekaw bo jest napisane ze zasilanie 12v czy na kazdego czy na wszystkie razem i sie dzieli (wiatraki oczywiscie).Jak sadzicie? No i ta cena 8O kazdy z wentyli jest zasilany 12V , ale jako ze sa polaczone rownolegle, to nie trzeba 48 V a wystarczy w zupelnosci 12V, ja nawet optowalbym za zasilaniem od 5 do 7V Cisza jest znakomita, a wydajnosc praktycznie sie nie rozni :) , wiem sam po sobie , wentylki leca na 5V i jest cichutko a temp takie same :) Masz racje ja mam 1 wentyl na nagrzewnicy na 7 puszczony i w zupelnosci wystarcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver111 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 te chodnice od mate'a mnie rozsmieszaja bo to tak naprawde sa skraplacze do klimy :) i tylko nazwe inna dostaja, 3x wyzsza cene i sprzedaja :mrgreen:Błyszczysz i błyszczysz, a link do strony nadal na forum sie nie pojawil, jak nie wiesz gdzie to mozna kupic to forum nie zasmiecaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Chlodnice sa Cool :lol: Ale jestem ciekaw bo jest napisane ze zasilanie 12v czy na kazdego czy na wszystkie razem i sie dzieli (wiatraki oczywiscie).Jak sadzicie? No i ta cena 8O No pewnie, że razem, bo na pewno są połączone równolegle. A co do chłodnicy, to cena nie jest aż tak wysoka. Mnie moja kosztowała 180zł (nagrzewnica od Lublina + 2x 12x12mm Sunony 107CFM) - (właśnie ją obudowałem i niedługo będę testował (teraz powietrze tłoczone przez wiatraki przepływa przez chłodnicę, a nie obok :D ). A ta od Mate'a ma 4 wiatraczki, no i chłopak musi przecież zarobić :lol: a nie iść po kosztach. Mnie tam bardziej cieszy, że są już zapinki na BW do GPU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 berkut napisał: te chodnice od mate'a mnie rozsmieszaja bo to tak naprawde sa skraplacze do klimy i tylko nazwe inna dostaja, 3x wyzsza cene i sprzedaja Błyszczysz i błyszczysz, a link do strony nadal na forum sie nie pojawil, jak nie wiesz gdzie to mozna kupic to forum nie zasmiecaj cool.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 reed jaka masz temperature na procku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 pewnie ujemną :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 berkut napisał: te chodnice od mate'a mnie rozsmieszaja bo to tak naprawde sa skraplacze do klimy i tylko nazwe inna dostaja, 3x wyzsza cene i sprzedaja Błyszczysz i błyszczysz, a link do strony nadal na forum sie nie pojawil, jak nie wiesz gdzie to mozna kupic to forum nie zasmiecaj cool.pl berkut gdzie ty to widzisz takie jak u mate tylko, że bez wentyli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 w cenniku nie maja ale moga zalatwic i cena o ile pamietam JEST znacznie nizsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 w cenniku nie maja ale moga zalatwic i cena o ile pamietam JEST znacznie nizsza dawaj na priv... 2043669 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 why na priv? dajcie na public wiele osob pewnie byloby zainteresowanych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 kurcze .... www.cool.pl :-) przeciesz już było :-) MIchał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Chłodnica nie z tej ziemi ale cena też. 250 zł za miedzianą a 210 za aluminiową rozbój!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2002 Chlodnice sa Cool :lol: Ale jestem ciekaw bo jest napisane ze zasilanie 12v czy na kazdego czy na wszystkie razem i sie dzieli (wiatraki oczywiscie).Jak sadzicie? No i ta cena 8O Alez ty potrafisz pokombinowac 8O 12v= z zasilacza , na kazdy wentyl mozesz sobie to puscic na 7 lub 5 V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...