sancez Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Elo! Mam pewien problem: gdy instaluje gierke wyskakuja bledy z kompiowaniem plikow.... Niewazne czy gra jest oryginalna czy nie :/ Wyskakuja ta tabelka, z wyborem: Anuluj Ponow probe i Ignoruj. Czasami dam ponow probe i idzie dalej, czasami musze zignorowac. Tyle tylko ze na 5 takich instalacji 1 gierka mi dziala.... Instalowalem rozne stery do mobo i karty graf. ale nie pomaga. Mam directy w wersji 9.0 C. Myslalem ze to wina napedu, ale gdy mialem plik z gra na dysku sciagnieta z netu (cs steam) tez nie dzialalo i wyskakuja te same bledy :( Juz skonczyly mi sie pomysly.... Myslalem ze moze instalacja SP2 mi pomoze ale baaardzo watpie. Mam win XP z SP1. Konfig kompa: Pentium IV 2.4, Abit NF7, TwinMos 1GB, karta graf. Radeon 9800Pro. Z gory thx za porady, bo zaraz zwariuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 albo ram sypie , albo dysk siada , albo cd -rom siada , albo kable sa zje***e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Sugestie: - scandisk - memtest - jesli cos krecone, to zjedz w dol + to, co przedmowca wymienil.. tyle, ze moze kable na poczatku, bo mogly sie po prostu obluzowac jak cos w budzie grzebales.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Pentium IV na Abit NF7?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...