lobo0 Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam! Szukam telefonu ktory bedzie sluzyl jako modem do laptopa. nie interesuja mnie zadne inne funkcje. musi byc dobre stabilne polaczenie (IRDA, USB, COM) i prostota uzywania. mialem juz motorolke e365 i niestety nie udalo mi się polaczyc na windowsie 98 (na XP chodzi dobrze), wiec interesuje mnie tylko polaczenie pod win 98. Prosilbym o podanie marek telefonow wraz z odpowiednim kabelkiem. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 W N6610 swietnie dziala gprs po DKU-5 i po irdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Ja bym polecił Nokie 7600 może załadna nie jest ale działa już w UMTS jak również w GPRS - można połączyć przez irde jak i kabel który jest w komplecie :) moja mama używa właśnie ten telefon z loptopem i win 98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 To ja sie podlacze pod pytanie. Mam Siemensa C65 i chcialem po USB go urzyc jako modem.. wykrywa mi go jako modem na usb, ALE nie wiem jak ustawic polaczenie. Jestem w sieci Idea i biegam na XP. Moze ktos jakas instrukcja zarzucic jak ustawic to polaczenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 6310i tez pieknie smiga masz IRDE albo niebieskiego kla ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Dzieki za odpowiedzi ale zapomnialem podac ze cena tez jest wazna...bo ja juz mam telefon(motke E365) a chce ten dodatkowy wykozystac TYLKO do GPRS'u wiec cena tez gra role...najlepiej do 500 zl. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 do 500zł to tylko nokia 6310i chociaż rozważył bym możliwość zakupu nokii 7600 za ok700zł - sprzedaj motke i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 dziekuje za odpowiedzi! i jeszcze jedno jezeli juz 6310i to kabel czy irda?? przypominam win98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 moze nokia card phone 2.0?? nie wiem tylko czy gprs obsluguje http://www.allegro.pl/show_item.php?item=35531619 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 nie chce sie bawic w noeinki techniczne...wole tradycyjny telefon..ponawiam pytanie ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 to nie jest az taka nowinka pierwszy raz zobaczylem to w gazecie jakies 3 lata temu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 oki niech Ci bedzie ;) jednak jestem staroświecki 8) to jak 6310i kael czy irda bo jednak sie na nia zdecydowalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakumo0 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 i to i to - ja swego czasu używałem przez irde !!!!!!!!! i było najlepiej ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo0 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 dziekuje wszystkim za odpowiedzi i ide rozgladac sie za jakas 6310i, ale jak ktos ma jeszcze jakies sugestie to prosze bardzo.pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...