Jarooooo Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Witam jeste nowy na tym forum i cos nie moge sobie jeszcze poradzic w szukaniu niektorych potrzebnych mi doświadczen. Otoz moje pytanko dotyczy mojej plytki i procka. Posiadam Abita NF7 v2.0 i Bartka 2500+, chodzi mi o to ze jak chodzi na 2500+ to jest elegancko. Chce go wykrecic do 3200+ i skurczybyk mi sie restartuje po 15 minutach, zwiekszalem napiecia do 1.75V chodzil troche dluzej, testowalem na Prime i przy 7 tescie wywala blad, czy jeszcze moge mu podnosic napiecie ? jaka jest wytrzymalos termiczna tego athlona ? Ramu mam 512DDR (PC 3200) 400 no name :) Temperaturke wskazywalo mi przy tescie 51C ale ponoc NF7 zawyza temperaturke o 5-7C. Prosze o porady. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 człowieku i ty z tym na extremalne przychodzisz? ps poczytaj faq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 W ogole to zobacz jak masz ustawiony ram (1) , jesli jest mozliwosc to zmien bios na taki pod o/c (2) [u mnie 2500+ smiga na 1,45V] a poza tym to zobacz czy masz konkretny zasilacz i poczytaj jeszcze na forum, bo tu full takich przypadkow...eof..dobranoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...