jdzej Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 witam mam router d-link 604 i nie moge prowadzic wideokonferencji przez tlen. jakie i jak odblokowac portty na tym routerze? aha i jeszcze jedno bo niemoge tez nadawac przez shoutcasta i tez jakie mam porty odblokowac i jak?? prosze o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Nie chodzi o odblokowanie a o przekierowanie w skrocie: 0 misisz miec wylaczone dhcp i recznie poustawiane ip w kompach 1 sparwdzasz jaki port w jakim protokole uzywa dana aplikacja 2 w dlinku robisz przekierowanie danego portu w protokole TCP lup UDP z ip_zewnetrzne na ip_wewnetrzne twojego kompa z sieci Poczytaj o tym na google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jdzej Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 sory a mozesz mi dokladnie krok po kroku powiedziec bo ja niewiem jak to sie robi :( prosze pomoz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
breja Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Super stary jasne juz jade do ciebie zrobie to za ciebie a ty siedz przy kominku w kapciach i powtarzaj "bo ja nie wiem jak to sie robi" czlowieku szanuj innych i rusz dupe wpisz w google "dlink przekierowanie portow" 1 link mowi krok po kroku jak to zrobic!! Na przyszlosc: Google.pl << ustaw sobie jako strone startowa i zacznij szukac sam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Witam, tez mam problem z przekierowaniem. Zrobilem tak jak napisano wylaczylem dhcp zmienilem ip na statyczne ... ... ... i dalej nie działa Azureus Moze wiecie o co chodzi? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenek17 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Witam! Mam podobnie jak kolega kefo! Wlazłem na ruter przez IE powpisywałem wszystko tak jak w FAQ na AZUREUS..... i dalej nic :( Aha ruter to planet xrt-401d i nie wiem co robić :( pozdr. i help :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefo Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Dzieki za szybkie odpowidzi :D Czy nikt nas nie poratuje? :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefo Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Zrobilem :D . Mi pomoglo wylaczenie funkcji UPnP (Universal Plug n Play chyba) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturKania Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Kiedy próbuję dostać się do komputera za routerem dlink który stoi pod siecią osiedlową zapytaniem na port 1104 odblokowuję port tcp 1104/1104. Kiedy ten sam komputer z tym samym delinkiem i ustawieniami podłączam i konfiguruję pod sdi-nie działa zapytanie na port 1104 . 1)Dlaczego ? 2)Jakie zrobić przekierowanie portów aby było OK ? Podejrzewam,że problem jest w tym że Wlan wchodzi do routera skrętką a SDI RS232 i możliwe,że musze zrobić przekierowanie TCP ????/1104 .Czyż tak ??? tylko jaki numer ma rs232 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...