rafi49 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 niedługo będe musiał komuś zainstalować win98se na nowiutkim kompie na tej płycie Asus A7N8X-E nForce2-ST DeLuxe . Słyszałem że mogą być problemy z Win 98se oraz dyskiem o takiej pojemności czy to prawda i czy jest jakiś sposób żeby ominąć ten problem np uaktualnienie dla 98? Może ktoś z was miał podobny problem albo używa 98 i takiej wielkości dysk. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 8O 8O Podaj pozostałe parametry komputera, a okaże się że lepiej będzie zainstalować Win XP lub 2000. Z tego co wiem Win98 nie będzie obsługiwał tak dużego dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 zainstaluj SP dla tego 98SE z tej strony http://sp.up.pl/ może pomoże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seeker Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 zainstaluj SP dla tego 98SE z tej strony http://sp.up.pl/ może pomoże :)Nie pomoże,- max wielkość obsługi dysków w WIN98 to 137GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 niedługo będe musiał komuś zainstalować win98se na nowiutkim kompie na tej płycie Asus A7N8X-E nForce2-ST DeLuxe . Słyszałem że mogą być problemy z Win 98se oraz dyskiem o takiej pojemności czy to prawda i czy jest jakiś sposób żeby ominąć ten problem np uaktualnienie dla 98? Może ktoś z was miał podobny problem albo używa 98 i takiej wielkości dysk. Pozdrawiam do obslugi tak duzego dysku potrzebujesz systemu od windowsa xpsp1 w gore inaczej system bedzie ci widzial niecaly dysk :( --edit-- info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...