kolas Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Opłaca się kupic AMD Athlon XP 2200+ Thoroughbred i podOpłaca się kupic AMD Athlon XP 2200+ Thoroughbredrecic go?? A i Mam pytanie pojdzie na Plycie głownej : k7s5a pro ?na plycie obok miejsca na procesor jest napis "XP" Proszę o szybką odpowiedz!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Wszystko zależy za ile, a czy pójdzie - jak pisze to pewnie ... ,a w literaturze do tej MOBO co masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werders Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Opłaca się kupic AMD Athlon XP 2200+ Thoroughbred i podOpłaca się kupic AMD Athlon XP 2200+ Thoroughbredrecic go?? A i Mam pytanie pojdzie na Plycie głownej : k7s5a pro ?na plycie obok miejsca na procesor jest napis "XP" Proszę o szybką odpowiedz!! 1138153[/snapback] Właśnie wrzuciłem tego procka na K7S5A w.3.1. Po aktualizacji oryginalnego Bios'a chodzi pięknie i szybko, żadnych problemów. Wrzucaj śmiało ! Opłaca się ! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 lol zalezy jakia seria, czy odblokowany i czy T-bred A czy B ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...