Agnam Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Mam problem z Windows Media Playerem. Otwiera mi sie on wraz ze startem systemu (WinXP). Nie ma go w autostarcie a w msconfig nie moge doszukać się związanego z nim wpisu, który by to powodował. Szukałam w opcjach ww programu, ale nie znalazłam żadnej za to odpowiedzialnej. A może źle szukałam? Czy ktos wie co mogę z tym zrobić? Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek131 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 jaki masz windowd media player(wersja) po drugie wklej okinko tutaj na foum jak wyglada twoj msconfig a po trzeice jak juz nic nie pomoze sciagnij sobie windows media playera 10 a starego wykasuj powinno zalatwic sprawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnam Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Dzękuję, pomogło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...