radek131 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 czesc ,oto pytanie: jestem posiadaczem neostrady, uslyszalem ze jezeli sie wykasuje wanadoo(neostrade) bedzie net o wiel lepiej chodzil, tak tez zrobilem , stworzylem nowe polacznie interentowe, no wlasnie i nasowa sie pytanko z wiazku z tym : czy bede placil normalne raczunki z neostrady czy moze to co kozystam z internetu przejdzie na rachunek telefoniczny??? Mam nadzije i mysle ze nie bo niby jak nie mam zadnego modemu w komputerze oprocz tego z neostrady(Sagema 800) mozecie mi sszybko i precyzyjnie odp na pytnaie tata mnie meczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek! Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Żadnych dodatkowych kosztow nie poniesiesz, Ja już od dawna wywalilem ten badziewny programik neo i śmigam na dial - up ! Spokojnie kasuj ten program :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek131 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 dziki bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Oczywiśćie że nie będziesz płacił dodatkowych kosztów - tylko abonament. Ja tez wywaliłem program na "W" - korzystam tylko z dial-up,a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...