van_graaham Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Co tam u was slychac?Jak zyjecie drodzy forumowicze?Jezeli chcecie ze mna pogadac jestem pod gg 5959555 albo mailem van_graaham@go2.pl. 3majcie sie cieplutko pozdrawiam papapa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 juz widze tłumy napierające na twoje gygy ;] będziesz grzeczny czy dawać bana od razu ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Żenujące... Bana,Bana :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubante Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 hahahahha PROSTUJ SIE !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 hehehe graham's return może się coś zacznie dziać na forum wreszcie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_graaham Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 juz widze tłumy napierające na twoje gygy ;] będziesz grzeczny czy dawać bana od razu ? ;] Bede jak najbardziej przestrzegal regulaminu. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 hym zdrastwuj ;] jak to mówią starzy Rzymnianie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 może się coś zacznie dziać na forum wreszcie :PMoże w końcu dostaniesz :banan: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 back to the primitive? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 no elo elo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 AAAAAAaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiii uuuuuuuuu moge autograf ? :D Nikt nie wie czemu, ale wszyscy sie z ciebie zawsze nabijaja heh no nic pozdrawiam i witam ponownie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Epoka jaskin nastaje spowrotem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 czas spakowac swoje walizki i powoli uciekac :D :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 AAAAAAaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiii uuuuuuuuu moge autograf ? :D Nikt nie wie czemu, ale wszyscy sie z ciebie zawsze nabijaja heh no nic pozdrawiam i witam ponownie. jak nie jak tak http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=99181&highlight= ban him !! :twisted: a skad mamy pewnosc ze ktos sie nie podszywa pod naszego poczciwego grahama ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_graaham Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 AAAAAAaaaaaaaaaaaaa iiiiiiiiiiii uuuuuuuuu moge autograf ? :D Nikt nie wie czemu, ale wszyscy sie z ciebie zawsze nabijaja heh no nic pozdrawiam i witam ponownie. Wiem.DLatego ze ja pozwalam im na to.Czy raczej pozwalalem.Swoimi wybrykami na tweaku.pl.Niemniej to stare czasy.Nie mam zamairu juz wariowac a jezeli bede chcial kogos rozsmieszyc to napewno bedzie to w granicach przyzwoitosci. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 A kim ty byles wogle? jesli mozna spytac? ja tez kiedys wariowalem i jakos zyje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_graaham Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Epoka jaskin nastaje spowrotem ;)Kaeres przesadzasz.Nie jestem troglodyta.Poprostu mialem nietypowe poczucie humoru. Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Epoka jaskin nastaje spowrotem ;)Kaeres przesadzasz.Nie jestem troglodyta.Poprostu mialemnietypowe poczucie humoru. Pozdrawiam. I już nie masz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Graaham the legend returns :lol: Nawrocony again? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Graaham the legend returns :lol: Nawrocony again?E tam, nawrócony. Jak znam życie i układ żelazo węgiel, to tylko kwestia czasu. Najmniejsze wykroczenie i out of service. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 A kim ty byles wogle? jesli mozna spytac? ja tez kiedys wariowalem i jakos zyje :D To samo pytanie kto ty? Bo wiedz że dużo wiary cie zna jakaś legenda tweaka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 legenda ale nie w pozytywnym znaczeniu ;] powaca jak boomerang tylko dzięki dynamicznemu IP - kont na tweaku ma więcej niż piasku na saharze - swoją ynteligencją w wypowiedziach i zakładanych tematach potrafił rozłorzyć na łopatki dosłownie całe forum ;] na jego nicku panel banicji rozgrzewał się nie raz do czerwoności - chłopak (ponoć student) wiele razy poddawał się i rezygnował ... jednak wracał z nowymi nickami i incognito próbował znów wyprowadzić z równowagi wszystkich tu zgromadzonych ... styl jego wypowiedzi jest tak uniwersalny że zawsze zdradzi kim jest autor posta ... sam nie wiem dlaczego jeszcze ten nowy nick bana nie zebrał ;] wpisanie w szukajke "graham" i przeczytanie jego tematów coś rozjaśni userom którzy nie znaja tego osobnika jednak nie będzie to cały dorobek jego 'twórczości' bo jak wspomniałem powracał w klikunastu/dziesięciu odsłonach ;] jednym słowem - jest czego załować że nie było się na tweaku za czasów grahama ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 juz widze tłumy napierające na twoje gygy ;] będziesz grzeczny czy dawać bana od razu ? ;] Bede jak najbardziej przestrzegal regulaminu. Pozdrawiam. jaaaaaaaaaaasne meF meF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 helo miszczy :> kiedy wylatujesz? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 A wy swinie jestescie , ja tam wierze ze Graham nawrocil sie i bedzie dobrym i pozytecznym czlonkiem spolecznosci tweaka eeee dobra zartuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 A ja nie wiem o so chodzi ,zawsze mi sie graham dobrze kojarzyl, nie wiem moze za czasow jak jeszcze odwiedzalem inne dzialy jak osla laczka tak bylo - a pozniej sie to zmienilo, no ale mi wrazenie pozostalo jak najbardziej ok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 o wkoncu legenda sie ujawnila :D witam cie grahamie hie hie mefmef Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 okurde 8O ale fajnie ! ciekawe czy na dlugo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Niech żywi nie tracą nadziejiA.M. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Epoka jaskin nastaje spowrotem ;)Kaeres przesadzasz.Nie jestem troglodyta.Poprostu mialem nietypowe poczucie humoru. Pozdrawiam. Wystarczy leciutka prowokacja i nie wytrzymasz. Zaklad stoi ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...