van_graaham Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 sluchajcie moi drodzy. od momentu kiedy pojawilem sie na zjezdzie w dziwnowie ochota na robinie zamieszania na tweaku.pl mi przeszla zwlaszcza po rozmowie z @ kiedy benito siedzial po prawej i jadl swoja rybke poprostu nie wiem ... odrzucilem to moje popaprane poczucie humory i rzadze prowokacji. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=1139435#1139435 pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 (...)(...) Wystarczy leciutka prowokacja i nie wytrzymasz. Zaklad stoi ? ;) No jezeli wszyscy zaczna go prowokowac tylko dlatego, zeby sprawdzic czy wytrzyma, to na pewno nie. Witaj Graham, i nie daj sie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Welcome aback :) juz widze tłumy napierające na twoje gygy ;] będziesz grzeczny czy dawać bana od razu ? ;] Bede jak najbardziej przestrzegal regulaminu. Pozdrawiam. Wybacz Graham, pomimo iż nie nastawałem na Ciebie, to jednak tą obietnicę widzę od bodajże 4ech kont Użytkownika (nie wiem ile w między czasie przegapiłem, jeżeli takowe były) na f. tweaka. Może w końcu w to uwierzę... przekonaj mnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Pożyjemy, zobaczymy ...a propo jak tam twoje głowice atomowe :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Graham, podaj choć jeden powód dla którego mamy Ci wierzyć? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_graaham Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Hanu.nie mam juz sily robic zamieszania.poprostu moje naganne poczucie humoru zniknelo.wiem zachowywalem sie beznadziejnie ale chcialem tchnac w forum odrobine prowokacji itp. pozdrawiam PS to stare czasy oczywiscie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Powiem tylko jedno słowo: CUDOWNIE :lol: :D. Ps: Część będzie wiedziała o co chodzi ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Hanu.nie mam juz sily robic zamieszania.poprostu moje naganne poczucie humoru zniknelo....Powiedzial skorpion do żaby wbijajac kolec w jej plecy :lol: - Czemu tak postąpiłeś, niemądry...? - Zapytała skorpiona słabnącym głosem. - Przecież teraz sam zginiesz...! - Taka jest moja natura, mała żabko - usłyszała w odpowiedzi Taka juz Twoja natura Graham; po prostu lubisz banany :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 to_słowo_zostało_wyklęte_z_tego_forum :D Czemu sie czepiacie Grahama? Na tym forum jest paru idiotów którzy bana nie dostali, a IMHO zasługują na niego dużo bardziej niż Graham. Przy nim chociaż coś ciekawego się dzieje. A uważam, że jest nieszkodliwy dla forum. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Powiem tylko jedno słowo: CUDOWNIE :lol: :D. Ps: Część będzie wiedziała o co chodzi ;]. I Ci nawet Cenzura tego nie zjadła ;]]] najwidoczniej w Caps'ie nie koduje ;) Swoją drogą, fajnie powspominać stare czasy... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_graaham Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Powiem tylko jedno słowo: CUDOWNIE :lol: :D. Ps: Część będzie wiedziała o co chodzi ;]. I Ci nawet Cenzura tego nie zjadła ;]]] najwidoczniej w Caps'ie nie koduje ;) Swoją drogą, fajnie powspominać stare czasy... :) jednym z najwiekszych przekretow ktore chcialem zrobic byl ten kiedy Grzesio zmienial tresc postowi chcialem sprawic mu dodatkowe problemy najpierw piszac zwyklego posta apozniej zamarkowac zmiane i poskarzyc sie Liskowi jednak moj misterny plan spelzl na niczym gdyz bylo napisane ze post byl zmieniany tego i tego dnia bla bla : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoMax72 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 @van_graaham :D :D :D czyżby pierwsze punkty ?? ale za co?? za posty?? przeciesz stać Cię na więcej !!! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 cudownie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Cudownie :wink: Ale przynajmniej forum nie było takie drętwe :) za obecności Grahama Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 A musicie Go prowokować :?: :evil: Dajcie Mu szansę. Po przeczytaniu Waszych postów nie wytrzymałbym na Jego miejscu i moje posty zaczerwieniłyby się dokumentnie ([ciachami]). I tak się nieźle trzyma. :D Wyluzujcie i odczepcie się od Niego. EOT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Azyl dla grahama :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Druga Ukraina :?: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Ech, nie można z Wami po dobroci. :evil: Krzyknijcie jeszcze: UWOLNIĆ SŁONIA :!: :!: :!: :!: temat . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...