Diador Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Możecie mi powiedzieć co zrobić aby DOS wykrył dysk C: (i partycje)? Działam na laptopie i mam właśnie taki problem. Tworze dyskietke do MS-DOSa (mam Windows XP) i na komputerze stacjonarnym wszystko działa ok a na laptopie pojawia się wspomniany problem... Dos widzi tylko dysk A:. Myśle, że może tu chodzi o coś z zarządzaniem energia w laptopie(wyłącza dyski?), ale może być to też inna konfiguracja. Nie mam pojęcia. Będe wdzięczny za pomoc, dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek131 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 sprawdz dkladne jak podlaczyles kable od dysku (jest ich kilka) niektore sa od czeos innego i wygladaja odsc podobnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diador Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Z kablami raczej nie ma problemu. Mam już swoją teorie. Być może chodzi o system plików. Na stacjonarnym mam FAT32 a na laptopie NTFS. Z tego co wiem potrzebny jest specjalny DOS do NTFS... zobaczymy. Ale dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 tja jeśli to jest NTFS to musisz urzyć specjalnego programu pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Nfts? Spoznilem sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diador Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 tja jeśli to jest NTFS to musisz urzyć specjalnego programu pozdr Wiesz skąd można go ściągnąć? Coś znalazlem ale nie wiem czy to to ;) Dziex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 np tutaj http://www.sysinternals.com/ntw2k/freeware...e/ntfsdos.shtml google ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diador Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Dzieki wielkie. Juz go wcześniej ściągnąłem ale o nim zapomniałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...