Kreti Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 do ilu mozna podkrecic maksymalnie Fx 5200 Ultimate na orginalnym chlodzeniu tym co jest od nowosci zamontowane ?? z gory dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Do tylu do ilu ci się uda. Sam sprawdz, każda karta jest inne i nie można dokładnie powiedzieć jak się będzie kręcić. Jednak standard to 300/600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreti Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 ale na tym chlodzeniu co jest od nowości zamontowane ?? i czy bedzie stabilna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Już mówiełem - sprawdz sam, czego się boisz? U mnie na standardiwym jest właśnie 300/600 i ok max 320/600 ale już się mocno grzeje i przycina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreti Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 ok to trzeba spróbować.. :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreti Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 a jakie sterowniki sa najlepsze dla tej karty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandox Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Nie wiem czy są najlepsze ale u mnie znakomicie podniosły wydajność programy Force Ware które ściąnąłem ze strony nVidii. model 61.77_win2kxp_international. oczywiście masz do wyboru do innych systemów operacyjnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...