Damekslip Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Mam jedną kość 512MB DDR PC3200. Chciałbym kupić taką samą, jednak nigdzie nie mogę znaleźć producenta tej którą mam. Kiedy sprawdzam w AIDZIE to nic nie pisze. Nie wiem czy mogę kupić pamięć DOWOLNEGO producenta i poprostu dołożyć już do tej, czy kupić identyczną (gdyby miały być jakieś konflikty pomiędzy różnymi kościami RAM w komputerze). W sklepie w którym ją kupowałem była opisana jako "NN"---> Co to znaczy? Jak mogę się dowiedzieć kto ją wyprodukował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Spisz napisy na kostkach i podaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damekslip Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Właśnie jest problem :/. Jeszcze nie zglądałem do środka (plomby). Czyli nie ma innego sposobu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Właśnie jest problem :/. Jeszcze nie zglądałem do środka (plomby). Czyli nie ma innego sposobu? Jeśli w np Aidzie nie ma nazwy to znaczy, że kości są tzw. "no-name" czyli nic nie zrobisz. I będzie trudno kupić taką samą. Drugą kość jeśli nie pracują w dual-channel możesz kupić inną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 polecam Ci dokupic druga kosc cos z Good-Ram albo Elixir. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...