lewy Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Jak w temacie, mam zamiar kupić odtwarzacz mp3 z dyskiem twardym przynajmniej 20 gb w cenie do ok 1500zł . Narazie myślałem o Zen Touch (20gb,1000zł) , Ipod'zie 4G(1500zł,20gb) i Zenie extra (30gb, ok.800zł). Do niedawna byłem zdecydowany na Zen Touch ale sie dowiedziałem że nie jest wykrywalny bez sterów (w przeciwieństwie do ipoda), i żeby miec dyktafon i pilot trzeba dopłacić 200zł(ale pewnie na alegro za 100zł za pare miechów bym kupił).Z drugiej strony Ipod mimo że mniejszy, to ma gorsze baterie,kosztuje 500 zł więcej, i nie ma dyktafonu. Jestem w kropie :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 podobno ipod nie ma tez ladowarki i laduje sie go poprzez usb... ja bym bral Zen Touch mimo wad jest chyba najlepszy.. jak zate cene.... a za niewiele wiecej masz juz 30 giga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Ipod ma zasilacz sieciowy. A Zen Touch jest tylko w wersji 20gb. No w sumie od ipoda dużo sie nie różni, a kosztuje 1/3 mniej . Tylko komputer bez sterów go nie wykrywa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liptonti Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 hmm ja chyba jednka wezme ipoda podoba mi sie bardziej choc 20 giga kosztuje tyle co 60 creatiwa widzial ktos w sieci moze recenzje creatiwa ; ipoda ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 ipod i tylko ipod mi sie bardzo podoba i jaki szpan że ma sie ipoda :-D wogóle wykrywany bez sterów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 Ja mam Nomada jukeboxa 3. Duży jest sprzet, transfer jest w miare, zeby mieć w tym mp3 playerku dyktafona musisz sobie dokupic przystwke... Ale i tak lubie ten sprzęt :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mintai Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 recenzja creativa zen touch jest na polskim 'toms hardware guide' tez bylem na niego zdecydowany... ale wlasnie te sterowniki :/ szkoda, ze nie mozna wrzucac bezposrednio tak jak leca katalogi i w takiej formie przegladac tak samo radio i dyktafon oddzielnie :/ (wbudowane jest w zen micro - ale dla mnie za mala pojemnosc w stosunku do ceny (drozszy od 20gb zena) ) w stanach mozna dostac 'touch 20gb' za okolo 215$ wiec roznica do PL jest spora... (to tak dla zainteresowanych ;P ) zdecydowalem jednak , ze poczekam na cos nowszego albo znajde okazyjnie malego irivera na allegro :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birbag Opublikowano 9 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2005 a ja mając taką kasę jaką masz ty :) qpiłbym to: http://sklep.benchmark.pl/pelny_15442.html chociaż nie .. woalłby mqpić małego mpio na flasha z 256 ramu a resztę kaski sobie zostawić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...