domel.fm Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Wiec mam eheima 1250 oraz 4 bloki połącone szeregowo ruwnolege, jak na rysunku I niewiem jaką chłodnice zastosowac moze jakies nagrzewnice , lub grzejnik albo cus takiego, zalezy mi na absolutnej ciszy wiec wentyle raczej odpadają , a i układ jest zamknięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Wiec mam eheima 1250 oraz 4 bloki połącone szeregowo ruwnolege, jak na rysunku http://republika.pl/domel_fm/ddd.jpg I niewiem jaką chłodnice zastosowac moze jakies nagrzewnice , lub grzejnik albo cus takiego, zalezy mi na absolutnej ciszy wiec wentyle raczej odpadają , a i układ jest zamknięty. To szeregowo czy rownolegle ?? :) Polecam chlodnice samochodowa ale bez wentyla sie nie obejdzie. Jak chcesz bez wentyla to tylko pozadny grzejnik domowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 2 x 120mm na 5V dadzą rade a będą niesłyszalne. A nagrzewnice kup Łade lub Rekorda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 10m rórki miedzianej i będzie cacuś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...