mongothealien Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 poskładałem sobie ultra cichy kompik - zero wentyli, wszystko pasywne. ma mi służyć tylko do netu (firewall, ssanie, udostępnianie), konfig nie powala na kolana (P200mmx, 64 ramu, 4,3 giga hdd) nie mogę więc odpalić na nim xp ze zdalnym pulpitem - a szkoda, bo o coś takiego właśnie mi chodzi. zastanawiam się czy jest jakiś program, który pozwoliłby mi uruchamiać programy na tym kompie za pośrednictwem sieci spinającej moje dwa kompy. próbowałem nawet prostych trojanów (prosiaczek) ale mój nav ich nie lubi ;-) znacie jakiś soft, który pomógł by mi zrealizować moje cele ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Linuks + ssh? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 VNC :>? to to samo co zdalny pulpit ale może trochę przycinać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...