Vienio Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 musze kupic dysk twardy. Mysle ze 80GB mi starczy tylko nie wiem jak wybrac, doradzcie cos. Mile widziane linki, najlepiej z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Jeśli wystarczy Ci 74GB, to proponuję Western Digital WD740GD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 no bez przesady tyle kasy na dysk nie wydam. Moze cos w rozsadnej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 barakude se kup mam i polecam a jak chcesz tanio to jakiegos szajsunga z media markt ale tego nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Vienio moim zdaniem lepiej troche dolozyc i kupic 120gb bo chyba bajlepiej sie oplaca. Co do firmy to ja mam Maxtora i jestem zadowolony tak samo jak kumpel:) Inni nie lubią maxtorow:) Jak dla mnie napewno nie WD kumpel mial dwa razy WD 80GB i 2razy padla:(Teraz ma seagate i jest podobno zadowolony:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 no juz myslalem ze nigdy nie dostane punktow za ta wypowiedz (ktorej juz zreszta nie ma) poza tym Sikor no przepraszam ale ty masz chyba wode zamiast mozgu, mi dajesz punkty karne, a w innym dziale zamykasz kilka tematow pod rzad, bo sie powtarzaja, czy tez powinny znajdowac sie w innym miejscu! czasem chcialoby sie wejsc na to forum i przeczytac cos innego, niz tylko jaki dysk wybrac, ewentualnie zasilacz! admin powinien to przemyslec, moze zalozyc dzial co kupic/wybrac tam kazdy uzytkownik bedzie mogl sie po 10 razy pytac o jedno i to samo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...