wunat Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 No wlasnie :> jako ze jestem losiem i posialem srubke od coolerka a musze oddac ja na gware mam prosbe: czy jakis usluzny Warszawiak moglby mi pozyczyc ta srubke doslownie na 3 dni ? :> z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulip Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Chyba macie tam w Warszawie sklep metalowy, nie? no to idź i kup identyczną śrubkę ale wymień wszystkie bo zawsze mogą się czymś różnić (odcieniem galwanizacji czy innym detalem) i masz po problemie. W ogóle to nie moralne - jak spitoliłes kartę to kup sobie nową a nie idź z gwarancją. W końcu każdy wie co ryzykuje jak sie zabiera za podkręcanie i powinno go być stać na poniesienie ewentualnych konsekwencji. Jeśli Twoja karta padła w innych okolicznościach to przepraszam za tą mini - tyradę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Chyba macie tam w Warszawie sklep metalowy, nie? no to idź i kup identyczną śrubkę ale wymień wszystkie bo zawsze mogą się czymś różnić (odcieniem galwanizacji czy innym detalem) i masz po problemie. W ogóle to nie moralne - jak spitoliłes kartę to kup sobie nową a nie idź z gwarancją. W końcu każdy wie co ryzykuje jak sie zabiera za podkręcanie i powinno go być stać na poniesienie ewentualnych konsekwencji. Jeśli Twoja karta padła w innych okolicznościach to przepraszam za tą mini - tyradę. bueheheheheheheehh :lol: :lol: :baranek: :baranek: :baranek: :baranek: :zonk: :zonk: NIEZLY JESTES!!! tekst roku doslownie...moze ty jestes az tak uczciwy, honorowy i wogole, ale zrozum: NIKT raczej w Twoje slady nie pojdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 karta nie byla krecona, zmienilem tylko paste na AC a srubka zgubila sie przy probie przeczszczenia wiatraka ktory sie zatarl. Co do dobierania srubek to nie bardzo widze szanse bo to malutkie bobki (kto widzial gf Gainwarda to wie ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulip Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Well, look lukk. Matką Teresą z Kalkuty to ja nie jestem. Każdy ma na koncie jakieś grzeszki. Ale nie widzę w tym nic śmiesznego, że jestem uczciwy. To nie była hipokryzja. Wiem, że jest łatwo tak mówić jak kogoś stać, a jak nie ma kasy to wybór nie jest łatwy i różnie bywa. Ale mówienie, że wszyscy kradną to nie jest wytłumaczenie. Ktoś musi być uczciwy i nie jest to nic niezwykłego. Raczej zauważyłbym, że najpierw podaję sposób, a potem wspominam o etyce. Może jednak wcale mi tak na niej nie zależy, a może każdy ma wolną wolę i sam powinien rozstrzygać co zrobi. Ja tylko przedstawiam możliwości i nie wskazuję żadnej z nich. Masz rozum to decyduj. Powracając do tematu: Spróbuj - a nóż widelec będą mieli takie same. W mordę nie dostaniesz (chyba, że w Wa-wie są inne obyczaje handlowe :wink: Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...