Skocz do zawartości
wunat

Do dobrych ludzi :> Gainward Gf4200 i śrubka

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba macie tam w Warszawie sklep metalowy, nie?

no to idź i kup identyczną śrubkę ale wymień wszystkie bo zawsze mogą się czymś różnić (odcieniem galwanizacji czy innym detalem) i masz po problemie.

W ogóle to nie moralne - jak spitoliłes kartę to kup sobie nową a nie idź z gwarancją. W końcu każdy wie co ryzykuje jak sie zabiera za podkręcanie i powinno go być stać na poniesienie ewentualnych konsekwencji.

Jeśli Twoja karta padła w innych okolicznościach to przepraszam za tą mini - tyradę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba macie tam w Warszawie sklep metalowy, nie?

no to idź i kup identyczną śrubkę ale wymień wszystkie bo zawsze mogą się czymś różnić (odcieniem galwanizacji czy innym detalem) i masz po problemie.

W ogóle to nie moralne - jak spitoliłes kartę to kup sobie nową a nie idź z gwarancją. W końcu każdy wie co ryzykuje jak sie zabiera za podkręcanie i powinno go być stać na poniesienie ewentualnych konsekwencji.

Jeśli Twoja karta padła w innych okolicznościach to przepraszam za tą mini - tyradę.

bueheheheheheheehh :lol: :lol: :baranek: :baranek: :baranek: :baranek: :zonk: :zonk: NIEZLY JESTES!!! tekst roku doslownie...moze ty jestes az tak uczciwy, honorowy i wogole, ale zrozum: NIKT raczej w Twoje slady nie pojdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Well, look lukk.

Matką Teresą z Kalkuty to ja nie jestem. Każdy ma na koncie jakieś grzeszki. Ale nie widzę w tym nic śmiesznego, że jestem uczciwy. To nie była hipokryzja. Wiem, że jest łatwo tak mówić jak kogoś stać, a jak nie ma kasy to wybór nie jest łatwy i różnie bywa. Ale mówienie, że wszyscy kradną to nie jest wytłumaczenie. Ktoś musi być uczciwy i nie jest to nic niezwykłego.

Raczej zauważyłbym, że najpierw podaję sposób, a potem wspominam o etyce. Może jednak wcale mi tak na niej nie zależy, a może każdy ma wolną wolę i sam powinien rozstrzygać co zrobi. Ja tylko przedstawiam możliwości i nie wskazuję żadnej z nich. Masz rozum to decyduj.

Powracając do tematu:

Spróbuj - a nóż widelec będą mieli takie same. W mordę nie dostaniesz (chyba, że w Wa-wie są inne obyczaje handlowe :wink:

Powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi