Skocz do zawartości
kacza_015

Płyta ecs p6vaa co z nią zrobic ??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w/w płyte główną . Niewiem czy jest dobra czy nie no ale cóż. Procka mam celerona 633 podkreconego w biosie do 791 . Pracuje nawet ok . Zainstalowałem najnowsze sterowniki do płyty. Chciał bym kupic najlepszy obsługiwany procesor do tej płyty. Nie zbyt sie znam i dlatego sie pytam tutaj. W instrukcji pisze mi ze to jest slot 370 . Najbardziej chciał bym celerona bo są tanie. Głównie chce tego procka do gier ( gta vc mi wcina ) sprzet jaki posiadam znajduje sie w podpisie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystawiłem ja na allegro własnie. Tylko niewiem co potem kupic funduszy mam około 230zł . Podobno gf 4 mx 440 128mb/128bit jest dobry i za przystepną cene.

Dzkięki wielkie za tą stronke do płyty głównej . Moge kupic max pentiuma 3 1ghz . A juz myslałem ze mi tualantin 1,2ghz pójdzie :( .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystawiłem ja na allegro własnie. Tylko niewiem co potem kupic funduszy mam około 230zł . Podobno gf 4 mx 440 128mb/128bit jest dobry i za przystepną cene.

Dzkięki wielkie za tą stronke do płyty głównej . Moge kupic max pentiuma 3 1ghz . A juz myslałem ze mi tualantin 1,2ghz pójdzie :( .

mx 440 to raczej nie jest dobra karta typowy low end! w nowe gierki to sobie nie pograsz! chyba bedzie niewiele lepsza do twojej obecnej! zresztą przy tym procku i tej ilości ramu co masz to lepsza grafa ci nie jest potrzebna bo i tak nie rozwinęła by skrzydeł i nie pokazała co potrafi bo reszta podzespołów jej na to nie pozwoli!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi