kacza_015 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Mam w/w płyte główną . Niewiem czy jest dobra czy nie no ale cóż. Procka mam celerona 633 podkreconego w biosie do 791 . Pracuje nawet ok . Zainstalowałem najnowsze sterowniki do płyty. Chciał bym kupic najlepszy obsługiwany procesor do tej płyty. Nie zbyt sie znam i dlatego sie pytam tutaj. W instrukcji pisze mi ze to jest slot 370 . Najbardziej chciał bym celerona bo są tanie. Głównie chce tego procka do gier ( gta vc mi wcina ) sprzet jaki posiadam znajduje sie w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marczysko Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Cześć.Wejdź na stronę www.ecsusa/products/p6vaa.html jest dokładny opis całej płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Ja na twoim miejscu lepiej bym wymienil karte graf. bo ten 64 bitowiec nie jest zbyt wydajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacza_015 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Wystawiłem ja na allegro własnie. Tylko niewiem co potem kupic funduszy mam około 230zł . Podobno gf 4 mx 440 128mb/128bit jest dobry i za przystepną cene. Dzkięki wielkie za tą stronke do płyty głównej . Moge kupic max pentiuma 3 1ghz . A juz myslałem ze mi tualantin 1,2ghz pójdzie :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Wystawiłem ja na allegro własnie. Tylko niewiem co potem kupic funduszy mam około 230zł . Podobno gf 4 mx 440 128mb/128bit jest dobry i za przystepną cene. Dzkięki wielkie za tą stronke do płyty głównej . Moge kupic max pentiuma 3 1ghz . A juz myslałem ze mi tualantin 1,2ghz pójdzie :( . mx 440 to raczej nie jest dobra karta typowy low end! w nowe gierki to sobie nie pograsz! chyba bedzie niewiele lepsza do twojej obecnej! zresztą przy tym procku i tej ilości ramu co masz to lepsza grafa ci nie jest potrzebna bo i tak nie rozwinęła by skrzydeł i nie pokazała co potrafi bo reszta podzespołów jej na to nie pozwoli! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...